Jumat, 26 September 2014

Hän sanoi, että viljely

Hän sanoi, että viljely cashewpähkinämarkkinoiden vettä veden korkeaa laatua saavutetaan risteytyksiä prosessi. Guava vesi on seurausta risteyttämällä lajikkeet sitten kutsutaan Pink Aple, kuva, ja Cincalo Hunaja.

  Vihreä guava nektaria on uusi lajike, joka aloitti monet kehittämä harrastajat hedelmiä tai hedelmänviljelijöille, vaikka hedelmä, joka on edelleen osa perhettä Myrtaceae on jo laajalti istutettu pihalla talojen vihreä guava hunaja on hyvin helppo viljellä.

Makea maku

Vihreä guava mesi on myös raikas maku ja erittäin makea kun syödään. sillä hyvin makea maku tästä mutteri on erikoinen nähtävyys niille, jotka eivät koskaan kokeillut sitä. Lisäksi maku ja hyötyjä veden guava, korkea kysyntä on yksi syy yhä useammat guava viljellään.

MedanBisnis - Medan. Vihreä guava nektaria on uusi lajike, joka alkoi monet fanit viljeltyjä hedelmiä tai hedelmien viljelijät Pohjois-Sumatralla (Pohjois-Sumatralla). Itse asiassa, hedelmä, joka on edelleen luokiteltu perhe Myrtaceae alkoi istutetaan pihalla, koska se on erittäin helppo viljellä pienissä kenttiin hedelmä ruukussa tai kukkaruukku (tabulapot).
Sumarwan (48) pebudidaya guava nektaria MedanBisnis kohdataan tiloilla Marelan V Street West markkinaympäristössä II 2 Waterfall Village Medan District Marelan, maanantai (2/12) sanoi voiton ruukkukasvi on järkevää, koska se ei vaadi suuria maa-alueita .

Poker757.net Agen Judi Poker Domino 99 Online Dengan Bonus CashBack 0,3% Dan Bonus Referral 20%

0 komentar:

Posting Komentar